Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.encryptedposters.com

For at handle på encryptedposters.com skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som ENCRYPTED Posters accepterer. ENCRYPTED Stories, ENCRYPTED Designsystem, encryptedposters.com og encryptedstories.com, er beskyttede varemærker og designkoncepter, som ejes af:

Hovedselskabet ApS, Vintapperstræde 2, 5000 Odense C, Danmark. CVR 39145316.

Når du køber varer på encryptedposters.com, accepterer du samtidigt disse betingelser, og du er derfor forpligtet til at gennemgå betingelserne, inden du bestiller.

Disse betingelser kan ændre sig fra tid til anden, og du bør derfor læse betingelserne, hver gang du handler på encryptedposters.com. Betingelserne blev senest opdateret den 20. maj 2019.

 

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay.

Beløbet trækkes, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Leveringstiden er normalt 3-5 hverdage efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Der tages forbehold for leveringstiden i tilfælde af force majeure samt levering til ikke brofaste øer. Vi leverer varerne med GLS til pakkeshop i DK.

Du vil altid kunne se de samlede leveringsomkostninger, når du vælger leveringsform i forbindelse med gennemførelsen af din ordre. Vi leverer til hele Danmark samt flere udenlandske destinationer, som fremgår af vores checkout, når du vælger leveringsadresse.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du modtager varen. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev, hvor du oplyser, at du fortryder til ENCRYPTED Stories, Vintapperstræde 2, 2., 5000 Odense C eller en e-mail til hello@encryptedstories.com.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den, uden samtidigt at give ENCRYPTED Stories meddelelse om, at du fortryder købet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til os til ENCRYPTED Stories, Vintapperstræde 2, 2., 5000 Odense C uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling og omkostninger til alternative returforsendelser dækkes ikke.

  

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, bortset fra eventuelle leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Udpakning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Reklamation

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en skade eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på hello@encryptedstories.com .

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over et produkt købt hos encryptedposters.com kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/consumers/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hello@encryptedstories.com.